Giv en sang i gave

Det kan være svært at give en gave til manden eller kvinden der har alt, men skal dagen fejres med et brag eller vil du blot gerne give lidt mere end blot en helt almindelig gave fra den klassiske skuffe, så kommer her et par gode og specielle bud på gaver til ham eller hende, der har musik i årerne og elsker en god sang.

Det kan gøres på flere både sjove og anderledes måder, alt efter, hvor professionelt eller underholdningsmæssigt du ønsker at gå til værks. Sangen vil med sikkerhed vække glæde lige meget hvad, så kast dig ud i det og given sang i gave!

Giv en sang

Her taler vi ikke om den klassiske konfirmations eller rund-fødselsdagssang i en sjov sangskjuler skrevet på ’jeg er havren’ eller lignende. I stedet kan du give en rigtig sang – enten selv eller af fødselaren alt afhængig af hvem der er mest musikalsk.

Hvorfor ikke skrive din egen sang, eller få nogen til at gøre det for dig, hvis det skal være rigtig professionelt? Eller vælg en sang I begge holder af – eller har gode minder om. På den måde er det både sangen i sig selv og minderne, der er forbundet med den, der bliver en gave.

Du kan på nettet finde sider, der tilbyder dig en time eller mere i et studie, hvor du kan indspille din helt egen sang eller lade fødselaren gøre det. Det er med sikkerhed en oplevelse, der ikke bliver glemt – og med sangen på CD kan det huskes og høres igen og igen.

Giv et gavekort til leje af en mikrofon

Til de lidt mere professionelle, der allerede har muligheden for at indspille eller bare hellere vil gøre det i privaten, kan du i stedet give et gavekort til leje af en professionel mikrofon. Du kan vælge mellem en lang række forskellige modeller, der kan arbejde sammen med det udstyr I allerede har og skabe præcis den lyd du eller fødselaren ønsker sig.  Lej både mikrofonen, stativet og eventuelle ledninger, der skal bruges til at tilslutte den til jeres udstyr.

Det er en gave, der er både hyggelig og sjov for professionelle som amatører, der drømmer om at indspille deres egen sang.

Musikken som gave

Måske er der ikke nogen af jer, der er specielt musikalske, så en sang, der skal indspilles eller synges, måske ikke er vejen frem, så kan noget så simpelt som en musikafspiller og en sang, der vækker gode minder være et lige så effektivt instrument.

Vælg noget musik, der enten betyder noget specielt for jer begge, eller måske bare en sang i begge holder af og afspil den som afslutningen på en tale eller lad den være den første dans, når dansegulvet skal indtages. Det vil med sikkerhed vække både smil og tårer hos modtageren.