Gave forslag til barnedåben

Når et barn skal døbes kommer man tit med en lille gave, men det kan være svært at finde ud af, hvad man egentligt skal give den lille nye. Barnet vil helt klart få en masse gaver den dag, så det kan være en god ide at koordinere med nogle af de andre der kommer med gaver den dag.

En anden ide kunne være at slå jer flere sammen, og på den måde give en lidt større gave, som måske vil kunne bruges i længere tiden.

Køb en sandkasse – masser af glæde

En sandkasse er udentvivl en af de mest simple gaver man kan give, men også en af de gaver som bringer mest glæde hos børn. De kan bruge utallige af timer i en sandkasse med mange forskellige lege. En sandkasse er med til at stimulere barnets fantasi og motorik gennem leg.

Sandkasser fås i mange forskellige størrelser, så det kan være en gode ide lige at overveje, hvor stor en sandkasse de nye forældre har plads til.

En anden ting man skal overveje når man skal ud og investere i en sandkasse er om, det skal være med eller uden låg. En sandkasse med låg er helt klart at foretrække, da det giver en lang række fordele. En af de største ulemper ved en sandkasse er nemlig, at det tiltrækker katte som bruger den til kattebakke. Med en sandkasse med låg har man mulighed for at dække sandkassen af – så kattene ikke kan gå i sandkassen om natten.

Gavekort

Selvom det måske ikke er lige så personligt, så kan det anbefales at købe et gavekort. På den måde kan forældrene til barnet selv købe noget, som de har brug for. På den måde er du sikker på, at de får noget de helt sikkert kan bruge.

Gavekort fås i mange forskellige typer – det kan være en form for universel gavekort der gælder til en hel by eller center, men også et gavekort til specifikke butikker.

Noget hjemmelavet

Noget der helt klart vil overraske og vække glæde hos mange er noget hjemmelavet – det kan f.eks. være noget pynt, en bænk eller noget andet som barnet også vil kunne få glæde af – og som man vil kunne bruge til at tænke tilbage på dig med.

Mulighederne er mange, jo mere kreativ jo bedre. På den måde undgår du at du kommer til at give den samme gave, som andre i selskabet også har købt.