Du skal ikke glemme hunden, når julegaverne åbnes

Af en mærkværdig årsag kommer vi mennesker ofte til at glemme en af de vigtigste medlemmer af familien, når gaverne skal købes og pakkes op. Det er utrolig ondt overfor den firbenede ven, som blot sidder og venter på sin gave.

Nogle vil måske kunne indvende, at husdyrene ikke aner, at det er jul. Men I ved at det jul. Og I ved, at vi giver gaver i julen til dem, vi holder af. Hvis hunden ikke får sin julegaver, er den helt det samme som at sige, så meget holder vi faktisk heller ikke af dig.

Den taknemmelige gaveåbner

Når I derfor danser rundt om juletræet om den lille skøre hund hopper efter jer og bider i træet og jeres snørebånd, så vil det være en skam, om hunden ikke også fik en gave.

Hunden ved ikke, at det er jul. Men hunden ved, at der sker noget helt specielt i denne tid. Pludselig kommer alle familiemedlemmer hjem. Pludselig har de alle sammen tid til at lege. Der er tid til at gå lange ture. Der er måske endda tid til at en sneboldkamp ude i haven.

Det mærker hunden tydeligt. Den er med til alle disse ting til jul. Derfor skal den da heller ikke snydes for en god gave. Denne gave kan du finde på Gilpa.dk. Her finder du nemlig lækker hundefoder og hundelegetøj, som din hund vil elske dig for.

Desuden giver en del ro, at hunden får sin gave tidligt, så den kan lege eller spise sig mæt, mens I andre pakker gaver op og hygger jer.

En trofast følgesvend

Hunden er menneskets bedste ven. Sådan har det været igennem flere århundreder, faktisk årtusinder. Mennesket og hunden blev venner, efter at mennesket fandt ud af, at ulvene faktisk kunne tæmmes.

Når disse ulvene kunne tæmmes ved at få mad og opdragelse, kom de pludselig mennesket til gode. Her kunne de hjælpe med at hold vagt, når man sad om lejrbålet. Her kunne de hjælpe med at jage, når maden skulle findes. Her kunne de vogte for børn og andet, når mennesket havde andet at tage sig af.

Igennem dette oldgamle samarbejde har hunden og mennesket lært hinanden et sprog. Vi har lært at kommunikere og leve sammen, så begge for noget ud af det. Først var det sikkerhed og mad.

I dag er det kærlighed og underholdning. Vi kan ikke leve uden vores kære hunde. Derfor skal de have en julegave, nu hvor vi andre får en.