Bedste ideer til barselsgaver

Når man skal på besøg hos en lille ny samt dens forældre, så har man tit lyst til at overdynge både den nye baby samt forældrene, med gaver – men hvad skal man egentligt give dem?

Det kan være utroligt svært at finde frem til, hvad man egentligt vil give dem, og hvad burde man give dem? Det er i sært svært for de folk der ikke selv har børn, og derfor ikke ved hvad man har behov for.

Tøj – både til mor og barn

En af de mest oplagte ting at købe er selvfølgelig noget sødt babytøj, det kan fås i langt de fleste forretninger – og fås i alle prisklasser. Det er noget som barnet rent faktisk kan bruge.
Der er dog en række ting som vi anbefaler man tænker over inden, at man går ud og køber tøj i gave.

Selvom det tit er det allermindste tøj der er det sødeste, så kan det være en fordel at tænke lidt frem i tiden. Ved at købe noget tøj der måske passer barnet når det er et halvt år, så risikere du ikke at det bare bliver endnu et sæt i bunken. Der er nemlig en tendens til at mange småbørnsforældre får rigtig meget babytøj til nyfødte, så det er svært at få brugt det hele.

Legetøj

En anden oplagt mulighed er selvfølgelig at gå ud og investere i noget legetøj til barnet – her kan det igen være en fordel at tænke lidt ud i tiden, og overveje om man skulle købe noget er kan vente på at barnet bliver lidt større.

Inden du køber legetøj kan det være en god ide at tjekke om, forældrene har nogle specielle holdninger til, hvordan legetøjet er produceret. Nogle ønsker f.eks. ikke legetøj i plastik eller andre materialer.

Et forslag som vi ved bringer glæder i en stor del af barnets tid er en brio gåvogn – den kan bruges i et par år. Både inden barnet har lært at gå, under processen hvor det skal lære at gå, også ikke mindst efter barnet har lært at gå. Det er derfor et stykke legetøj, som barnet med garanti vil få masser af glæde af.

Noget lækkert til forældrene

Det oplagte vil være et par flasker vin, men hvis moderen ammer kan hun desværre ikke få glæde af dette.

Derfor anbefaler vi at du går på udkig efter noget lækkert chokolade eller andet der kunne bringe glæde en aften, hvor baby måske har været lidt umulig.