5 gode oplevelsesgaveidéer til ham, der har alt

Det er altid en god idé at give en oplevelse i gave, fordi man også giver modtageren et minde for livet. Det er samtidig en smart gaveidé til manden, der har alt, fordi alle har godt af at blive rigere på oplevelser. Læs med her om 5 forslag til gode gaver i form af oplevelser.

Ølsmagning og andre smagninger som gaver

Hvis man mand elsker øl, så skal han prøve at komme til ølsmagning mindst én gang i sit liv. Til ølsmagning lærer man også noget om øllet, som det kan være gavnligt at vide bagefter, hvis man er en rigtig ølentusiast. Du kan selv bestemme om gerne selv vil med, eller om du tror, han hellere vil have en tur sammen med gutterne. Du kan finde ølsmagning rundt omkring i hele landet, så hvis du tror, det er en god gaveidé til din mand, så giv en smagning i gave her.

Et weekendophold

Giv din mand et weekendophold i gave og få selv en gave med i prisen. Når du giver et weekendophold i gave, så har du mulighed for at give din mand en oplevelse sammen med dig. Der er masser af gode steder, man kan tage hen for at holde weekend, så hvor det skal være, kommer nok lidt an på, hvad I kan lide at lave. Det kan jo være, at I elsker spa, så ville et spaophold jo være helt oplagt. Det kan også være, I elsker naturen – så kan du helt sikkert finde et sted, hvor man virkelig kan komme ud og nyde noget smukt natur!

En biograftur

En biograftur er en klassiker at give til nogle, der enten har alt eller ikke ønsker sig noget, for hvem kan ikke lide at tage en tur i biografen? Det kan måske være ekstra oplagt, hvis du giver ham det på et tidspunkt, hvor du ved, der kører en film i biografen, som han gerne vil se.

En middag for to

Du kan også vælge at give manden der har alt en middag for to. Det er igen noget, som alle holder af at lave, så det kan næsten ikke være noget, man ikke bliver glad for at få. Det kan være, I ofte er ude og spise, men så kan du jo finde en lidt finere restaurant at give gavekortet til. Det kan også være, I har en restaurant, som I virkelig holder af at besøge – så kan du også give et gavekort dertil!

Bridgewalkning

På Bridgewalking kommer man op i nye højder – 60 meter for at være helt præcis, så det er ikke en god idé til en, der har højdeskræk, medmindre selvfølgelig det er en skræk, han gerne vil gøre op med – så kan gaven jo være et lille skub i den rigtige retning.