4 gaveidéer du ikke kan finde i en fysisk butik

Det kan være en lang, sej kamp at finde de helt rigtige gaver. Har du travet forgæves fra butik til butik, kan det være tid til, at du skifter taktik. Der findes nemlig et væld af forskellige gaver, som du ikke kan finde i en fysisk butik.

Investering; en opsparing, der vokser

Hvis du vil give en anderledes gave, kan det være sjovt at købe en eller anden form for værdipapir til modtageren. Dette kan for eksempel være aktier eller obligationer. Oftest kan investeringer bedst betale sig, hvis de løber over en årrække. Derfor er pengene ikke beregnet til at blive brugt nu. Til gengæld er der mulighed for, at beløbet vokser sig stort over årene.

Vil du inspirere modtageren til at komme i gang med investering, er der mange forskellige muligheder, som du kan kaste dig over. Du kan for eksempel blive klogere på kryptovaluta og Bitcoins ved at læse denne artikel. Fælles for alle investeringer er, at man aldrig bør investere mere, end man har råd til at tabe.

En sjov oplevelse i dit selskab

En anden gaveidé kan være at sætte de perfekte rammer for kvalitetstid og skabelse af minder. Det kan nemlig være rigtig fint at give en oplevelse i gave. Ofte vil det ligge implicit i denne type af gave, at I tager sammen afsted. En oplevelse er en brugbar gave til alle mennesker. Her har du nemlig mulighed for at vælge den oplevelse, der passer allerbedst til modtageren.

Dette gør, at en oplevelse hurtigt blive en meget personlig gave. Hvis modtageren er vild med fart, kan det for eksempel være sjovt at tage ud at køre gokart. Mens andre vil mene, at det er endnu bedre at komme ind og male på keramik. Derfor er en oplevelsesgave altså utrolig alsidig.

Et gave-kit med personligt touch

Hvis du skal give en gave i forbindelse med en stor begivenhed, er det oplagt at give et gave-kit. Dette kan blandt andet være i forbindelse med, at en person flytter hjemmefra eller bliver student. I dette gave-kit kan du nemlig købe alt, hvad modtageren har brug for, for at komme igennem den næste periode af sit liv.

Du kan købe små ting som sokker og en pose slik, men det kan også være hyggeligt at lægge nogle immaterielle gaver i kurven. Det kan for eksempel være, at du tilbyder at komme og lave mad eller ordne vasketøjet en enkelt dag.

Flugten fra hverdagen – en rejse

Vil du give den ultimative gave, som man ikke kan finde i fysiske butikker, kan du kaste dig over en rejse. Her er der naturligvis tale om en gave i meget stor skala, men det behøver faktisk ikke at blive voldsomt dyrt.

Der er nemlig ingen, der siger, at I skal tage til New York i to uger. En rejsegave kan være lige så fin, hvis det blot er en overnatning eller to i en storby i nærheden. Dette kunne for eksempel være Stockholm eller Berlin. I vil garanteret mærke effekten, så snart I kommer væk fra hverdagens trummerum.